img

1. Efficiëntie

Ontwikkelt om jouw verhuisbedrijf efficiënter te maken

De software biedt je verhuisbedrijf een op maat gemaakte SaaS oplossing: van aanvraag tot verhuizing en inzicht, van werkbon tot geautomatiseerde e-mail naar de klant en alles daartussen . Voor de zakelijke en particuliere verhuizingen. Het gehele proces in één omgeving altijd volledig up-to-date.

2. Foutpreventie

Foutloos ieder klantdossier starten, vanuit de klant gegevens

Vanuit de kennis en expertise van de verhuisbranche, is de software zo gebouwd dat het een oplossing biedt voor elk mogelijk probleem al vanaf het moment dat de aanvraag bij je binnenkomt. Doordat de klant zelf de gegevens invult, start het proces foutloos en scheelt dit aanzienlijk veel tijd bij de taxaties.

img
img

3. Inzicht

Je klanten volledig in zicht met onze unieke klantomgeving

Elke handeling maakt automatisch een aantekening in het logboek, waardoor je precies weet wanneer er met wie contact is geweest en wat er is besproken. Daarbij kun je alles bijhouden in het geautomatiseerde rapportage overzicht. Dit zorgt voor tijdswinst, meer inzicht en tot wel 30% meer conversie. Waar je ook bent en met elk device.

4. Naar eigen wens

Op 17 punten aan te passen naar jouw wensen

Dit alles volledig op maat gemaakt, gebruiksvriendelijk, beveiligd door microsoft services en je bent altijd verzekerd van een back-up van al je gegevens. De software heeft veel mogelijkheden om het programma volledig naar wens zelf aan te passen. Voor zowel mailtemplates, het toevoegen van ruimtes, materialen en gebruikers. En mis je toch iets? Dan doen we altijd ons best om dit te realiseren. Zo zorgen we ervoor dat de ontwikkeling van Softmoving nooit stil ligt en het programma met jouw verhuisbedrijf meegroeit de toekomst in.

img

Het complete SoftMoving

Verhuissoftware die gericht is op iedereen in de organisatie en alle uitdagingen die je tegenkomt. De software gaat verder dan alleen uitvoeren. Het denkt met je mee, maak het je makkelijk, is altijd up-to-date en laat je zien hoe het ervoor staat. Van aanvraag tot inzicht.

img

Prospect omgeving

Unieke omgeving waarin alle aanvragen vanuit eigen website of van leadwebsites binnen komen. Deze worden automatisch ingeladen. Zo is er overzicht en duidelijkheid in de chaos van aanvragen.

img

Taxatie tool

Voeg alleen toe wat er ook daadwerkelijk is. De taxatie is dus altijd 100% correct. Je kunt eenvoudig aanvinken als het via de opslag gaat of wanneer het alleen om grote stukken gaat. Gewoon simpel en snel.

img

Totaaloplossing in de cloud

Softmoving is de totaaloplossing in de verhuisbranche. Zet snel leads om naar taxaties en offertes. Opdracht akkoord? Binnen een handomdraai zet je opdrachten om in werkbonnen en facturen en verwerk je alles in de boekhouding.

Alle mogelijkheden ontdekken?

We laten je graag je zien wat Softmoving voor jouw bedrijf kan betekenen. Verder geven we je een eerste advies hoe jullie specifieke bedrijfsproces gestroomlijnd kan worden met Softmoving.

Demo inplannen