img

1. Aanvraag en relatie

Automatische aanvraag verwerking

Dankzij de automatische aanvraagverwerking hoef je nooit meer je aanvragen over te typen. Aanvragen die via de eigen website of een leadwebsite komen staan direct in Softmoving. De relatie en het dossier worden automatisch aangemaakt en aangevuld met de inhoud vanuit de aanvraag.

2. Dossier

Particulier als zakelijke Verhuizingen

Softmoving ondersteunt volledig particuliere als zakelijke verhuizingen. Dankzij de flexibele flows weet je altijd wat de volgende stap is in een dossier.

img
img

3. Taxatie

Eenvoudige taxatietool

Binnen Softmoving breng je gemakkelijk de complete inboedel in kaart en heb je een totaaloverzicht van de volledige taxatie. Dit zorgt voor inzicht, duidelijke afspraken en duidelijke offertes.

4. Offerte

Opstellen, versturen en digitaal accorderen

Binnen Softmoving kun je het volledige offerteproces op één plek afhandelen. Je bouwt de offerte op en verstuurt hem online naar je klant die hem in zijn eigen tijd kan accorderen. Zo mis je nooit een offerte en kun je eenvoudig opvolgen.

img
img

5. Werkbonnen

Inventarislijst en werkbon binnen een handomdraai

Met alle informatie die je hebt verzameld over de klus is het maken van de werkbon een makkie. Voorzie de werkbon van de benodigde informatie en je medewerkers kunnen direct aan het werk. Zo is onduidelijkheid over een klus verleden tijd.

6. Opslag

Opslagregistratie

Een duidelijk registratie van de opslag is belangrijk. Binnen Softmoving wordt dit eenvoudig bijgehouden wat duidelijkheid en inzicht geeft. Ook kun je direct alle opslagklanten factureren.

img
img

7. Rapportage

Altijd inzicht

Waar liggen de verbeteringspunten binnen jullie organisatie? Om verbetering aan te brengen, heb je data nodig. Die verzamelt Softmoving voor jou. Zo kun je gemakkelijk een rapportage zien om inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken. Zo ben je altijd up-to-date.

Het complete SoftMoving

Verhuissoftware die gericht is op iedereen in de organisatie en alle uitdagingen die je tegenkomt. De software gaat verder dan alleen uitvoeren. Het denkt met je mee, maak het je makkelijk, is altijd up-to-date en laat je zien hoe het ervoor staat. Van aanvraag tot inzicht.

Offerte aanvragen

Alle mogelijkheden ontdekken?

We laten je graag je zien wat Softmoving voor jouw bedrijf kan betekenen. Verder geven we je een eerste advies hoe jullie specifieke bedrijfsproces gestroomlijnd kan worden met Softmoving.

Live demo volgen