SoftMoving is ontstaan vanuit de ambitie om betere en slimmere verhuissoftware te ontwikkelen.

 

SoftMoving is ontstaan vanuit de ambitie betere en slimmere verhuissoftware te ontwikkelen dan er al op de markt beschikbaar was. Naast het automatiseren van de werkprocessen, vonden we ook het verkoopproces veel efficiënter en effectiever moest. We wisten dat dit veel beter kon. Waarom zouden we nog zelf klantgegevens in typen als we dit ook kunnen automatiseren? En als verhuisbedrijf wil je in een keer kunnen zien waar je prospect in de funnel zich bevindt en welke acties er nog nodig zijn akkoord te krijgen op die offerte.

We sloegen de handen ineen: met de expertise vanuit het verhuisbranche en de kennis van alle technieken van nu, zijn we Softmoving vanaf scratch gaan ontwikkelen. Om de volledige vrijheid te hebben in het bouwen van wat nodig is, is software volledig in eigen beheer. Zo lopen we in de toekomst niet tegen beperkingen aan en blijft alles mogelijk.

We vinden het belangrijk om alles vanuit eigen beheer te bouwen, zodat we de volledige vrijheid hebben om de software zo compleet mogelijk te maken en in de toekomst niet tegen beperkingen aan te lopen. 

Door het dagelijks testen van de software op alle niveaus binnen verhuisbedrijven, blijven we verbeteren en ontwikkelen. Zo helpen helpen we alle soorten verhuisbedrijven helpen bezig te zijn met waar ze bezig moeten zijn. Dat is waar we het voor doen en blijven doen. 

Ook jouw verhuisbedrijf naar een hoger niveau?

Ervaar zelf de kracht van ongekende flow in je bedrijfsvoering.
Vraag nu een offerte aan.

Vraag direct offerte aan