Verhuissoftware van de toekomst

Samenwerking Index Software & Softmoving gaat voor futureproof alles-in-1 oplossing

Softwarehuizen Index Software & Softmoving slaan de handen ineen. Doel is om de SaaS-oplossing in de verhuisbranche nog slimmer, beter en completer te maken.

Softmoving

Het online verhuisplatform Softmoving verovert steeds meer marktaandeel. Het laagdrempelige softwarepakket, waarbij nagenoeg alle verhuisprocessen worden getackeld, is en wordt samen met een spiegelgroep – waaronder Mondial VSN Verhuizingen – ontwikkeld. Aan de hand van hun feedback en input wordt de online oplossing steeds verder geoptimaliseerd voor een optimale gebruikerservaring, maximale efficiency en resultaat.

Samenwerking

Maarten van der Valk, operationeel directeur bij Index Software, over hun besluit tot samenwerking: ‘Via een van onze relaties, Henk Kattenberg (Mondial Kattenberg Verhuizingen), kwam Softmoving bij ons terecht. Hun uitdaging was om Softmoving als bedrijf én tool door te laten groeien tot dé futureproof verhuisoplossing – zowel in Nederland, als internationaal. Samen met onze inzet als softwareontwikkelaars – met een brede expertise en sterke focus op user experience (UX red.) – kan Softmoving een breder dienstenpalet, meer continuïteit, een betere service, support én een snellere doorontwikkeling garanderen.’

Meer rendement

Van de aanvraag en taxatie tot en met de verhuizing, het hele proces is ondergebracht in een tool. En ben je onderweg of even niet op de zaak? Iedere medewerker die je aansluit heeft toegang, op elke pc en/of mobiel apparaat, waar ze ook zijn. Softmoving versnelt, versimpelt en optimaliseert je bedrijfsprocessen en zorgt voor een verbeterd rendement door meer controle, inzicht, tijd én conversie.

Planningmodule

‘Softmoving wordt dé alles-in-1 oplossing voor de verhuisbranche. Een van de eerste zaken die we medio dit jaar samen oppakken, is het toevoegen van een planningmodule. Daarmee wordt het pakket completer dan ooit. En door de aantrekkelijk lage pakkettarieven is de eenvoudig te implementeren SaaS-oplossing geschikt voor elk verhuisbedrijf – groot en klein’, aldus Van der Valk.

Maatwerk cloudoplossing

Wat zijn de voordelen voor verhuisbedrijven die voor Softmoving kiezen? Van der Valk: ‘De slimme verhuissoftware van Softmoving is generiek ontwikkeld, maar geheel op maat te implementeren en configureren. Daardoor sluit het pakket perfect aan bij de branding en werkwijze binnen je bedrijf. Je registreert je leads vervolgens direct in het systeem en maakt eenvoudig offertes en projecten aan. Zo weten je medewerkers precies wat ze moeten doen en waar ze moeten zijn. En blijf jij continu op de hoogte van alle acties, output en vorderingen.’

Op de hoogte blijven van de laatste updates & ontwikkelingen?

Meld je hieronder aan voor een e-mail alert.